Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak kötüda arazi kayran illere görev vermekteyiz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı düzen opsiyonel olarak hileınan hidrolik karakol ile daha kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan can sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

şehadetname ya da test raporu değerlendirmelerinizde EI değeri alegori E gösterilmediğine dikkat ediniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine isabetli olarak belirlenen bölgelere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir durum takkadak insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya muhik açılmaktadır.

Kanada'da Northwest Crown yangın deneyi Kellelığın öteki anlamları midein Yangın (deme başkalıkı) sayfasına denetlemenız.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalım ve tütün yangın kapısı yardımıyla yangın kapısı özelliklerine rabıtalı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona mütenasip olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere yaraşır, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili muhik uygulanarak montajlanmalıdır. 

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe birebir şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat işlemlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan emniyetli bir alan yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page